Deze website maakt gebruik van cookies.

Terugbetaling ziekenfondsen

 

 

 

Partena:  30 euro terugbetaald

voorziet een tegemoetkoming van 5 euro per sessie, met een maximum van 6 sessies per jaar vanaf 65 jaar.  Indien je jonger bent dan 65 en omwille van ziekte of handicap (met medisch attest) aangewezen zijn op een voetverzorging dan heb je een medisch voorschrift nodig. 

  

Vlaams en neutraal ziekenfonds: 25 euro terugbetaald

Voorziet een tegemoetkoming van 5 euro per sessie, met een max van 25 euro per jaar, vanaf 60 jaar.

 

Liberale mutualiteit: 30 euro terugbetaald

Voorziet een tegemoetkoming van 5 euro per sessie, met een max van 6 sessies per jaar vanaf 65 jaar.  Indien je jonger bent dan 65 en omwille van ziekte of handicap (met medisch attest) aangewezen zijn op een voetverzorging dan heb je een medisch voorschrift nodig.

 

Bond Moyson: 12,60 euro terugbetaald

Voorziet een tegemoetkoming van 3,15 euro per sessie, met een max van 4 sessies per jaar vanaf 65 jaar. Indien je jonger bent dan 65 en omwille van ziekte of handicap (met medisch attest) aangewezen zijn op een voetverzorging dan heb je een medisch voorschrift nodig.

 

Onafhankelijk ziekenfonds: 20 euro terugbetaald

Voorziet een tegemoetkoming van 2,5 euro per sessie, met een max van 8 sessies per jaar vanaf 65 jaar. Vanaf 1/1/2015 geldt dit voordeel enkel voor klanten van 65 jaar of ouder. Ben je jonger dan 65 jaar? Dan kan je een tegemoetkoming voor voetverzorging krijgen van 25 euro per jaar onder het voordeel wellness wanneer de voetverzorging werd uitgevoerd in een schoonheidssalon